inzameling Kerst Pakketten 2023

Beste Mensen,

vanaf 3 december 2023 gaan we weer spullen inzamelen voor de kestpakketten.

Hou deze site in de gaten om te zien wanneer U waar terecht kunt

Wanneer U een pakket wilt schenken aan iemand in overhoven die het nodig heeft of wilt U zelf een ontvangen, geef dan door via info@leifenleid.nl. Wij zullen naar aanleiding van de beschikbare giften beoordelen wie een pakket kan krijgen

Kerststukjesactie

Ook dit jaar worden er door een aantal vrijwilligers kerststukjes gemaakt. U kunt een kerststukje reserveren t/m 10 december. Voorkeur heeft bestellen via het emailadres: parochieoverhoven@gmail.com. Als het niet anders gaat, dan mag het ook telefonisch via leif en leid telefoon nummer: 06-12898993

Als het maximum limiet van het aantal bestellingen is bereikt, dan kunnen er helaas geen bestellingen meer worden aangenomen. Wees daarom op tijd.

Elk kerststuk wordt uniek met de hand vormgegeven. Daardoor zijn ze niet exact volgens de foto.

Persoonlijke voorkeuren (zoals ander kleur kerstballen, etc.) zijn bij opgave niet mogelijk!

Daarom als tip: kom op tijd de kerststukken afhalen op zondag 17 december (uiteraard na opgave bestelling), dan heeft u nog volop keuze om te kiezen!

U kunt kiezen uit een kerststuk á € 15,00 of kerststuk á € 20,00 .

De detective speurtocht Overhoven 2023

Beste Mensen,

Op de beurendag 2023 hebben we voor de inwoners van de buurt een speurtocht uitgezet.

Voor diegene die verhinderd waren en deze tocht toch willen lopen kan dat door de wandeling te downloaden. Helaas zullen we tijdens Uw wandeling niet kunnen zorgen voor versnaperingen en koffie ( sorry daarvoor)

Als U na de wandeling de uitslag wilt checken kunt U ons een bericht sturen.

Veel plezier met de wandeling

De-detective-speurtocht-1

Kerststukjes

Een team van vrijwilligers heeft zich de afgelopen dagen ingezet om een 100 tal kerststukken te maken. Leif en Leid heeft al het materiaal voor de stukken gesponsord ,zodat de volledige opbrengsten voor het onderhoud van de kerk is.

Bedankt voor de gulle gaven

Dit jaar hebben we weer een groot aantal levensmiddelen binnen gekregen om pakketten mee te kunnen maken. Dank voor iedere gave groot of klein. Het is hartverwarmend om te zien dat er zo veel mensen klaar staan voor elkaar.

Blij verrast hebben we buiten de levensmiddelen , een record bedrag aan financiële bijdrage mogen ontvangen. Hierdoor kunnen we de pakketten verder aanvullen .

Leif en Leid Overhoven wilt iedereen dan ook van harte bedanken voor hun bijdrage.

Sint Soep 2022

Het begint een traditie te worden om met sinterklaas de sintsoep te schenken. Zo hebben ook dit jaar vrijwilligers heerlijke soepen gemaakt, waar iedereen van genoten heeft. Dit jaar liep het bezoek wat meer verspreid waardoor het niet te druk werdt. Daarna werdt iedereen ook nog eens getrakteerd op een lekker stuk vlaai.

Cheque ontvangen van de RaboClubSupport

Gisteren werden de cheque’s van de RaboClubSupport actie uitgereikt.

Namens de Rabobank Sittard werd door Roel Sluijsmans ons de cheque aangereikt.

Roel is een betrokken inwoner van onze wijk en zorgt regelmatig dat zijn werkgever ons financieel steunt. Zo kwam de Jeu de Boulesbaan mede dankzij de Rabobank tot stand.

Dank aan allen die ons gesteund hebben door hun stem op ons uit te brengen!